Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. elokuuta 2017

Kesäjuhlaähky

päivis: Tuntuu, että kuluvana kesänä on järjestetty erilaisia tapahtumia enemmän kuin koskaan ennen. Ehkä kyse ei ole vain tunteesta. Suomi 100 -juhlavuosi on varmaan monen tapahtuman taustalla. Kyseisen juhlan nimissä tunnutaan nykyään puuhattavan yhtä sun toista. Jopa meidän kesällä hankittua "löylyn sieluamme" koristaa Suomi 100 -logo.

Tänään kävimme tapahtumassa, jolla ei kuitenkaan ole lie mitään tekemistä kotimaamme satavuotisjuhlien kanssa. Hyrylän kupeessa olevalla Vanhalla Unkalla vietettiin tapahtumaa, jossa mielenkiinnon kohteina olivat kaikenlaiset moottorilla toimivat kulkupelit. Oli hienoja uusia kuorma-autoja, vanhoja kuorma-autoja, Pappa-Tuntureita, Amerikan rautoja ja moottoripyöriä.

En malttanut olla poikkeamatta vanhaan linjuriin rakennettuun matkailuautoon. Väkeä oli paljon sisällä, joku varmasti oli ajoneuvon omistajakin. Tapahtuma oli leppoisa, joten ilman turhija esittelyjä sain vilkuilla ympärilleni nähdäkseni, miten bussi on vaatimattomasti muutettu asumiskäyttöön.

Ulkoilmatapahtumat ovat siitäkin mukavia, että niihin voi aina mennä koiran kanssa. Ja koiralle yleensä löytyy myös seuraa. Koiran pään sisään ei pysty menemään, joten ihmisen on vähän vaikea sanoa, miksi johonkin satunnaiseen tapaamiseen liittyy niin suuria tunteita, että pitää ihan ärhennellä. Ja sitten toisaalta ollaan niin hyvää pataa jonkun toisen lajitoverin kanssa.

Minulla oli Vanhan Unkan tapahtumasta otettuna muutama kiva kuva, mutta uuden tietokoneen kanssa on vielä vähän opettelemista. Sain vain yhden kuvan tallennettua tietokoneelleni, muut kuvat ovat vielä pilvessä. Joten tuo yksi ainokainen olkoon nyt kuvituskuvana tämänpäiväisestä tapahtumatarjonnasta.

No, jotain sain sentään tehtyä. Tässä on kuva Niilosta ja suurikokoisesta kaverista, jolle ei tarvinnut ärhennellä. Toisin oli, kun päivän aikana vastaan sattui paremmin Niilon kokoluokkaa oleva karvainen kaveri.

Ei kommentteja: