Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Merikonttikodin laajentamissuunnitelmia

päivis: Taisimme jo Hyvinkään Asuntomessuilla vuonna 2013 hehkutella ajatuksella, että rakentaisimme Merikonttikotiin toisen kerroksen. Emme ole unohtaneet ajatusta ja nyt sen eteen Jorma on jo tehnyt vähän alustavia valmistelujakin.

Haaveenamme on siis, että hankkisimme kolmannen 12-metrisen merikontin, joka laitettaisiin hieman poikittain nykyisen kotimme katolle. Toiseen kerrokseen mentäisiin portaita pitkin eli kattoon ja uuden kontin lattiaan tarvittaisiin tietysti reikä. Niin paljon muutakin tarvitaan, joten tässä vaiheessa on täydellä syyllä paras puhua edelleen vain haaveesta.

Merikonttikodin rakentaminen tuntuu tällä hetkellä kiinnostavan erityisesti naisia. Meillä kävi muutama viikko sitten nainen, jolla myös oli haaveena merikonteista rakennettava talo. Eilen, tai ehkä jo aikaisemminkin, Jormalle on Mikkelistä soitellut niin ikään nainen, joka tällä hetkellä jo ehkä enemmänkin kuin vain haaveilee omasta Merikonttikodista. Tonttikin on valmiiksi katsottu. Hänestä varmasti kuulemme vielä lisää.

Hyvinkään Asuntomessuilla kävi myös eräs nainen, joka on jo toteuttanut oman haaveensa kesämökistä, joka on rakennettu merikonteista. Heltsu Hukkasen Hiltoniksi nimeämä merikonttimökki esiteltiin tämän kuun Glorian Koti -lehdessä. Pitihän meidänkin tuo lehti hankkia, kun olemme jonkinlaisessa edelläkävijän roolissa saaneet seurata Heltsun omaa urakkaa.
Glorian Koti esitteli näyttävästi Hartolaan rakennetun Merikonttimökin.
Hartolan Hiltonista piti tulla tasakattoinen, mutta niin vain Heltsu näköjään joutunut taipumaan kunnan rakennusviranomaisten vaatimukseen rakentaa mökkiin harjakatto. Lehden kuvien perusteella oikein upeasti sisustettu mökki on rakennettu kahteen kerrokseen neljästä kuusimetrisestä merikontista.

Heltsu Hukkasella on myös taipumuksia sisustamisen saralla.

Ei kommentteja: