Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 17. tammikuuta 2015

Helou FInland

jormas: Kuten päivis kirjoitti, tämänkertainen Thaimaan reissu lähenee loppuaan. Takana on lähes kaksi kuukautta arkea täällä, kuten sitä ulkomaalainen voi viettää. Osa meistä on touhua täynnä aamusta iltaan, osa ryyppää joka päivä, osa hyppää naisen kainalosta naisen kainaloon ja joku pelaa lähes joka päivä golfia. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, sillä tekemistä täällä riittää. Tosin aivan hyvin voi olla tekemättä yhtikäs mitään.

Meillä on jo useamman kerran kuvioihin kuulunut painonpudotusprojekti. Joka kerta on tavoite ollut periaatteessa itselläni sama. Alle 90 kilon pitäisi päästä. Nyt jäin siitä ensi kerran, mutta lähtöpainokin oli kaikista suurin, 98,4 kg. Mutta 100 grammaa päivässä on minulle kova juttu, joten eilisellä punnituksella vaaka näytti tasan 91 kg. Tuntui mukavalta ja kevyeltä. Lisäksi se on varmasti aika terveellinen tapakin. Se ei ole minulle vielä selvinnyt miksi täällä on helppo syödä vähemmän kuin Suomessa. Toinen toistaan parempia selityksiä on kyllä tullut pienen kirjan verran.

Huomen illalla lähdemme siis linja-autolla kohti lentokenttää riisikeittimen kanssa ja puolen yön jälkeen koneemme pitäisi startata kohti Kiovaa. Kuten tänne tullessakin, on lentoyhtiömme tälläkin kertaa Ukraina International Airlines.

Se on tällä hetkellä halvin tapa lentää Suomesta Bangkokiin. Pari viikkoa sitten katsoin netistä hakukoneiden avulla, että paljonko edestakainen lento maksaisi maaliskuun tietämillä. Tulos Ukrainan firmalla oli karvan verran yli 400 euroa. Joten jos täällä syö kuukauden pari länsiruuan sijaan paikallisia pöperöitä, säästää jo pelkästään sillä tavalla lentolipun hinnan.

Poissa on hyvä, mutta kotona paras, sanoo jonkun lanseeraama viisaus. Se on helppo allekirjoittaa, kun tietäsi onko koti täällä, Suomessa vai korvien välissä. Mutta ehkä se onkin niin, että jos on korvien välin kanssa asiat kunnossa, on hyvä olla missä tahansa.

Ei kommentteja: