Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. lokakuuta 2014

Asunnottomien yö

jormas: Myos minä osallistuin Asunnottomien yön tapahtumiin. Pitkään pohdin, että missähän päin valtakuntaa tämän tekisin, sillä Omia polkuja kulkevien kaupalle tuli pikkulintujen mukana viestiä, että minua toivottiin Sininauhasäätiön yksikköön, kai lähinnä Tuusulan Mutterimajalle. Linnuille kerroín, että laitetaan harkintaan, jos kutsu tulee. Toki tiesin, että osallistua voi ilman kutsuakin, mutta kun niitäkin oli tullut, ajattelin tehdä valinnan niistä. Joten Sininauhasäätiö tipahti vaihtoehdoista pois, kun kutsua ei tullut.

Mutta viestiä kyllä aiheen ympäriltä tuli vanhusten Kultahapsikerhosta lähtien, että eikö tosiaan Juhani Sjöblomia ole kutsuttu Mutterille tai minnekään muuallekaan, kun hän on lahjoitanut Sininauhallekin asunnottomuuden torjuntaan montakymmentätuhatta euroa. Kun Juhani illalla soitti, kysyin onko kutsuttu. Ei ollut. No, asunnoton voi varmasti olla oivallisesti ilman Sjöblomia ja  minuakin.

Oltiin Asunnottomien yössä
VIP-vieraita. Sillä mandaatilla
sai Pelastusarmeijalta kahvin
ja käntyn. Kuvassa päiviksen
kanssa yhdistyksemme vara-
puheenjohtan kummityttö.
Kun päivis oli menossa Sininauhan mandaatilla Jyväskylään pystyttämään ideoimaansa valokuva- ja vähän muutakin näyttelyä, nimeltään Kotia vailla, änkesin mukaan. Hyvä valinta minulle, sillä koin olevani todella tervetullut niin entisten yhteistyökumppaneiden kuin asiakkaidenkin keskuuteen.

Joten siellä keikuin muiden mukana. Hieman on Jyväskylä mennyt aikani toteutuksista taakse päin, sillä silloin ei Jyväskylässä, jonka vaakunassa on kauppiaden ja varkaiden jumala, ollut kenenkään ainut vaihtoehto olla öitään taivasalla. Nyt alan miehin tai naisia kuulemani mukaankymmenkunta, joilla on Katulähetyksen yksiköihin porttikielto tai siihen rinnastettava tila.

Nykyisen Katulähetysboss-Hintikan kanssa tuumattiin, että olisikohan palaverin paikka, sillä Merikonttikodit voisivat tuoda tähän ratkaisun. Joten jälleen kerran kerään aiheen lelut kasaan ja matkaan Keski-Suomeen lähiaikoina. Katsotaan syntyykö tästä tällä kertaa mitään.

Asunnottomien yönä syntyi myös jälleen yksi uusi idea. Nyt selvitämme voisiko jostain päin Suomea majavaperhe muuttaa Jokilaakson lammille asumaan ja perustamaan perheen. Luit oikein. Myös eläimet tarvitsevat kotipesän.

Ei kommentteja: